Full fart I Eriksdalsbadet


Dessa landslagsveckor med tester och utvärderingar är intensiva men otroligt givande. Ett nytt inslag denna gång var fotograferingen till vår nya landslagssida. En fotografering av annan karaktär än den vi är vana vid, snyggt blir det. Bra jobbat Anna Hammar. Bosögänget har nu gjort klart alla sina tester och gett feedback till alla. Tack för denna gång. Nästa gång blir en uppföljning i samband med Swim Stockholm Open. Rein har idag kört sin första dag med teknikanalyser. Det är alltid lika spännande att lyssna till hans förslag på åtgärder när något behöver utvecklas och hur han jämför med den databank han har av världsresultat från flera decennier. Ovärderligt.
Igår hade jag killarna hemma på lagkappsmöte, dvs för att diskutera svenska herrlagen mot EM i sommar. Vi tittade på herrarnas lag från EM i Berlin 2014. Där simmade ju Adam Paulsson, Simon Sjödin, Mattias Carlsson, Erik Persson bla och de fick berätta om tävlingen och sina resultat. Killarna har lag som helt klart kan simma final i alla 3 kategorier i sommar.
 
Coacherna laddar inför kvällens fartpass!
 
Simmarna laddar för fartpasset, som sedan gick väldigt bra med massor av träningspers!
 
Yngsta grabbarna tar igen sig efter ett bra fartpass, Grimberg, Forndal, Dahlman
Europsort inpekterar hallen inför Swim Open tockholm
 
Juan Alonso, RF som genomför en del av våra tester och Jeanette Berggren vår Fysio som genomför screeningar av alla landslagssimmare
 
Mikael Larsson, speaker av världsklass och Cecilia Loqvist, klubbchef Södertörn S
 
Dalman, Grimberg, Fredriksson, Forndal
 
Kevin Thorvalsson agerar stolpe för ryggsimslina
 
Johannes Skagius och Petra Lundström
 
Hudvecksanalys med Juan
 
Fotografering till hemsidan
 
Feedback; Sverker Maltesjö, Juan och Sophie Hansson
 
Adam Paulsson
Killmiddag med lagkappssnack
 
Filmningar med Rein, Södertälje S  Björn S och coacher
 
Fimanalys med Nicky L
 
Sara Junevik