Genom möten utvecklas man...

 
Sa alltid Tomas Löfgren och jag håller definitivt med. Jag får energi av de flesta mötena och går därifrån med huvud och anteckningsblock fyllt av bra idéer.

I måndags bestod mötet i ett förbundskaptensmöte under ledning av Christian Augustsson från SOK och Karlstads Universitet . Gruppen bestod av Karin Torneklint, fk friidrott, Katarina Vangdal fk golf, Bo Jenå, fk dressyr, Staffan Lidbeck fk fälttävlan och Magnus Grävare fk segling.
Otroligt intressant att lyssna på hur vi gör inom våra olika idrotter. Alla jobbar inom individuella idrotter men oj vad olika ändå!

På tisdag var det dags för för ett möte med VM- coacherna Andrei, Carl och Jonas. Jonas Jacobsson, SOK, lyssnade på våra diskussioner och kom med bra input från sitt sätt att se saker.

På onsdagen var det dags att träffa hela teamet som jobbar med testning av simlandslaget. Bosöns resursteam var där i egenskap av Lennart Gullstrand och Tobias Elgh. SOK:s och simlandslagets Nicky Lukic höll i mötet. Johan Wallberg var där och NEC:s coacher Andrei och Carl samt Leif Larsson som jobbar med styrketester på land..
Vi diskuterade hur vi ska gå vidare med vår testverksamhet av simlandslaget och av NEC.

Idag har Arlandagymnasiet stått på agendan och då med flera möten med idrottselever inom handboll, simning och ridning.

I eftermiddag blir det öppet hus och middag med idrottspsykologerna vi jobbar med. Ska bli kul! Och utvecklande!
ha en bra dag och hoppas att era möten ger er energi!!
Visa fler inlägg