Skåne levererar!


Tack MKK och alla som hjälpt till att göra 2016 års GP till en riktigt kul och bra tävling. Ny miljö, bra simhall, finaler med bra musik och nedsläckt och proffsigt arrangemang i övrigt. Hit kommer vi gärna tillbaka. Jag och EM simmarna är ju tillbaka i april då vi har vårt EM –läger i Hylliebadet.Vi kommer bo på Arenahotellet, där vi bodde nu ( i alla fall många av simmarna och ledarna). Arenahotellet känns fräscht och modernt och maten vi fått under dessa dagar har varit riktigt bra. Sedan är det ju gångavstånd till badet och det är ett extra plus.
Dagens tävling bjöd på nya lopp med bra kvalité. Sarah simmade, trots att hon känner sig sliten bra på det mesta. Bakom henne fans det flera som imponerade. Magdalena Kuras och Ida Marko Varga har varit med i landslaget ”for ever”, men de persar ändå. Det känns häftigt tycker jag och det visar att man kan utvecklas även när man blir äldre (Ida 31 år och Magda 28 år)bara man jobbar med detaljerna och är noggrann.
Ida Lindborg är tillbaka efter handskadan. Jaqueline Hippi är stabil på 200 och 400 medley och även en utmanare på 200 frisim. Victor Johansson persar igen under helgen och denna gång på 1500 frisim. Sophie Hansson har höjt sin lägsta nivå! Erik Persson och Simon Sjödin simmar fortsatt snabbt.
Mellan passen hade Henrik Forsberg en dragning om planering 2017-2020. Ett 20 tal klubbar var där och fick möjlighet att ge input och komma med idéer.
 
I kväll stannar jag kvar i Malmö då vi har en lagkappssamling i morgon. Morgonträning i Hylliebadet och därefter aktiviteter i stan.
 
 
Visa fler inlägg