JSS och talangselektion

En biltur under veckan gick till Järfälla och då passade vi på att åka förbi Järfällas bygge av 50:a. Det börjar ta form. Inte en dag försent då det är stor brist på 50 metersbassängen i Storstockholm precis som på andra ställen i Sverige.
I måndags besökte jag Jönköping för att följa upp utmanare och deras planer och för att jag blivit inbjuden att hålla föredrag för simmare, coacher och föräldrar. Temat var ”Vad är skillnaden mellan nationell elit och internationell elit”
Innan föreläsningen var media på plats, 3 olika tidningar och det är klart . Har man 3 simmare och en coach med på VM så är det extra intressant. Dessutom är alla 3 nybörjare vad gäller VM! Jag hade även möjlighet att se träningar för både Sum-Simmare och eliten. Välorganiserat, ledarledd uppvärmning, gymnastik med kroppskontroll. Helt underbart att se! Kullerbyttor åt alla möjliga håll på ett sätt som säger mig att de gör detta regelbundet. Bra JSS!
Tisdag morgon blev det bil till Stockholm med Victor Johansson och kalle Gårdström. Målet var Bosön och topp- och talangselektionen där. På Bosön anslöt Isak Eliasson. 2 dagar fulla med tester, samtal och information.
 
Järfällas nya 50:a på gång
 
Träning i Rosenlundsbadet
 
Thomas Salenius och Kalle Gårdström
 
Press på plats inför VM
 
Inför föreläsningen
 
Voctor Johansson och Jörgen Sandbeg, SOK och sjukgymnast som screenade våra simmare
 
Information om vad topp- och talangprogammet innebär
 
Carina, SOK, berättar om programmet
 
Isak, Kalle och Victor
 
Thomas Engdahl, vår kontakt på SOK,  och Kalle Gårdström