Världen är allt bra liten

Jag ligger i bassängen och simmar, solen gassar. Det är varmt i bassängen och på land, mycket varmt. Det är mitt andra pass på 10 år. Therese Alshammar är coach och hon är tuff, går inte att smita ifrån på något sätt. Och det är kul! Så plötsligt ropar någon Ulrika. På kanten står Karl- Erik Elias! Sist jag såg honom var väl runt 1986, och nu står han här i Thanyapura. Grymt! Världen är allt bra liten ibland.
Vi har nu avverkat 3 dagar i detta paradis. Bra mat, bra rum och god mat. Dessutom bra simanläggning med tillhörande gym. Lite småsaker i början där jag fick tillbringa lite tid på det fina sjukhuset i Phuket. Men nu är i stort sett alla på banan. Träningen går bra, men det sliter en del för några som inte är vana vid att simma i 50:a. Idag är det ledigt på eftermiddagen, så beachen hägrade. Likaså i morgon bitti är det ledigt som gjort för en skön sovmorgon. Tidsskillnaden är 6 timmar, 6 timmar före Sverige.

Det finns flera anledningar till att vi åker till Thanyapura. Dags att börja våra resor österut, då Tokyo 2020 ligger österut. Det är en viss skillnad att åka västerut och österut. Bra även att träna, för många, på att resa långt. Viktigt på lägret blir även att bygga teamet och att göra saker ihop. Vår första utmaning blir ett open water pass på måndag morgon. Gänget som är här består till en tredjedel av "nya" simmare i form av Björn Seeliger, Hanna Brunzell, Hanna Rosvall, Hanna Eriksson och Sara Junevik.
Återkommer med mer information om hur vi har det längre fram.