PÅ väg till ungdoms- och juniorläger i Borås

Sitter i en sovtunna på en campingplats och Diezel sover i soffan bredvid
Har aldrig bott i ett sånt litet utrymme, ska bli intressant. Har idag träffat Clabbe i SK Elfsborg och tillsammans med honom träffad rektor och koordinator på Sven Erikssons gymnasiet. Sedan en trevlig lunch med EM-finalisten Melker Selin. I morgon blir det en heldag i Borås för att träffa ungdoms- och juniorlandslaget.
Har innan detta varit 4 dagar i Helsingborg för filmningar med Rein och feedback med alla coacher och simmare. Jag har säkert suttit på 300 feedbacker med Rein men de tär alltid något nytt man kan lära sig. I måndags träffade jag och Stene blivande RIG-are och deras föräldrar. Dessutom ahr det blivit många promenader och mycket natur. Som tur är vekar alla fiskmåsar ha flyttat till Söder så här finns inga, skönt. Men det finns ju annat att jaga, tyvärr.

Jag har några riktigt bra vänner, sådana som det är ok att det blir tyst med utan att det blir jobbigt . Sådana som man kanske inte träffar så ofta men när man gör det känns det som igår En sådan vän är Lisa Johnson. Var förbi henne i Halmstad och det var som igår. Hon jobbade inom simningen och simförbundet under början av 2000-talet. Vilken kraft, viken energi och så vidare. Hoppas vi ser till att fortsätta träffas Lisa. Du är saknad inom simningen.