i OS-byn

I OS-byn
Så har halva OS gått. Tänk vad snabbt det går och det går verkligen i ett. Fast vi inte har speciellt många simmare eller starter så blir det mycket runtikring. Vi har verkligen fått en bra start. Tjejernas lag 5:a, Sarah OS-guld och första kvinnliga simmerska att ta guld, Simon svenskt rekord och semi på 200 fjäril, Michelle och Sarah fantastiska lopp på 200 frisim.
Dagarna går sin gilla gång här i byn;
09.00 Vi vaknar (simmarna vaknar precis innan kl 10)
10.00 frukost och avstämning
12-13 res till tävlings-eller träningspool för insim/träning
13.00-15 tävling
16 c:a lunch
18.00 ledarmöte
20. c:a avresa till pool
22.00 tävlingsstart
23-24 tävling slut
01.0 Middag

Det fungerar riktigt bra med de ”nya” tävlingstiderna. Vi ser till att sova till 9 på morgonen och ta en tupplur efter lunchen.
Vi bor i 4-6 bäddsrum i ett höghus som vi delar med Island, Finland och Danmark bl a. Jag delar rum med fysion Jeanette Berggren och vi delar lägenhet med Rene och Jozef och Carl och Andrei. Nederst i byggnaden har SOK ett samlingsrum med två TV-apparater och svenskt kaffe. Tur det för det finns inget som går upp mot svenskt kaffe! Där finns även kontor, stor veranda och pingisbord.
Vi äter mat i en jättematsal, har aldrig sett något större faktiskt. I och med att det är så stort blir det också mycket brus och liv, inte så avkopplande. Men vi försöker äta utomhus så ofta vi kan. Vädret är väldigt växlande med ibland väldigt varma förmiddagar och kyliga kvällar.
Själva OS-byn omfattar höghus, matsal, styrkelokal, polyklinik, liten utomhusrestaurang, möteslokaler, souvenirbutiker och annat.
Igår firades Sarah med tårta som SOK fixat!
Något på min to do lista är att få känna på Sarahs medalj, ska vara tung har jag hört.
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Fantastiskt jobb du gör Ulrika och fantastiska resultat!! Keep up the good work😏
/ Patrik (språkresa, Brighton 1979)

Svar: Oj vad häftigt, hur mår du?
Ulrika Sandmark