14 simmare under EM kvaltiden

Oj vilken start det blev på Swim Open Stockholm. 14 st simmare simmade lopp som var under EM-kvaltiden. Av dessa 14 var 8 killar.
Sarah simmade som vanligt....bra. hennes tid på 200 frisim är hennes näst snabbaste någonsin och den näst snabbaste tiden i världen i år. Efter henne är det ett hopp till Ida Marko Varga. Louise Hansson  och Stina Gardell. Stina persade med en sekund och Ida sjorde sitt snabbaste lopp sedan sin comeback. Bra så!
Erik Persson .är stabil och persade men en tiondel och skrev det nya svenska rekordet till 2.10.35.Ida Lindborg sprintade till på 50 ryggsim och persade rejält och var dessutom nära Sarahs rekord. Nya perset för Ida 28.39.
Att killarna är på gång har både jag och Henrik Forsberg lyft fram flera gånger. Nu var det Victor Johansson och Adam Pulsson som visade vägen på 400 frisim. Nytt pers på båda och dessutom slog Victor Anders Holmertz 30 år gamla rekord!!!
På killarnas 200 ryggsim var 5 st killar under EM-kvaltiden. På EM får vi bara ställa upp med 4 st så Oskar Ericsson drog nitlotten denna gång, men jag är övertygad om att vi får se mer av honom framöver. Av de 4 killarna Mattias Carlsson, Petter Fredriksson, Axel Pettersson och Kristian Kron var Mattias snabbast. Dock var det en bit ned till Mattias egna svenska rekord.På 50 fjärislim var Sarah snabbast och med Therese  Alshammar på en 3:e plats.
 
Det var flera riktigt bra sikmningar ex Daniel Räisänen som slog sig in i A-finalen på 200 börstim. Sara Junevik även hon med i finalen på 50 fjärilsim, strax över EM-kvalet. 
Jag ser verkligen fram emot morgondagen. Det är så kul med alla som jobbar kring tävlingen. Energin flödar!
 
Påklädning av skyltdocka kan vara knepigt. På presskonferensen, Arena.
 
Projektledren Dennis Fredriksson är nöjd!Och det ska han vara
Även Sportchefen Henrik Forsberg myser
 
 
Presskonferensen i tisdags
 
Eurosport, Josefin Lillhage
 
Ledarmöte i en fullsatt sal...när hände det sist?
 
Ideell personal
 
Jossan intervjuar Sarah
 
Eurosport
 
Supportrar, söstast idag!
 
Bröderna Magnusson
 
Visa fler inlägg