15 dagar kvar!

Snart är det dags för SM. Det är alltid lika kul att se de bästa i Sverige göra upp om vem som är bäst.
DM har alltid varit ett mål på vägen, men numera känns det som om tävlingen inte anvK änds på samma sätt som förr. Var på DM i Stockholm och blev förvånad. Inte av arrangemanget som SKK och Tyresö S höll i på ett klockrent sätt. Nej var är alla seniorer? DM borde kunna vara ett bra fartpass inför SM? 
Jag imponerades av Södertäljes juniorkillar och juniortjejer, riktigt kul att se utvecklingen där. Tror seniorerna får se upp med Björn Seelinger! Och även någon till!
Vill tillägga att jag såg några riktigt bra simningar på DM ute i landet!

Sitter nu på väg hem från Skövde och besök hos Skövde Sim som blev tvåa på DM i sitt distrikt! Bra jobbat av en klubb med så få anställda. Tror Tamas och Jan har en del simmare på gång som vi får se mer av snart, både på SM och Sum Sim.
Jag tycker att klubbmiljön är väldigt inspirerande, simmarna, föräldrarna och styrelsen. Det känns när det glöder i en förening! Jag hoppas att alla föreningar som glöder fortsätter att göra det och alla som har problem ser till att lösa dem snarast möjligt. Det tar lång tid att bygga upp en klubb men det kan gå snabbt utför. Jag har erfarenhet av både glöd och falnande glöd i de olika klubbmiljöer jag varit verksam i.
Lycka till alla fantastiska klubbar där ute med eldsjälar, ideellt arbetande föräldrar, fd simmare, simmare, coacher, ledare och anställda! Ni gör ett bra jobb som är viktig för många!
 
Dags för SM, snyggt skyltat i Eriksdalsbadet!
Fans har gjort sitt för Jennie och Simon inför OS
Björn Svaerre, naprapat på Access rehab, med sin son. Björn jobbar med simmarna på NEC
Tero Välima, fd simmare av hög klass, numera coach i SKK. Här med sin fd coach Pär Gabrielsson
Josefin Lillhage med sonen. Josefin är numera ordörande i Väsby SS
Föresläsning ör simmare och öräldrar i Skövde
Skövde SS, Elit och SUM-SIM
När det börjar bli dags ör SM kommer de smygande ned. Lite tidtagning och vattenkänsla.
Hittade en bok om simning från 1916 hemme hos Tamas, stilstudie
 
Visa fler inlägg