En fantastisk början och slut

Julen har infunnit sig och lika snabbt som den kom är den över. Tänk vad tiden går snabbt. Till och med min gran är, dagen efter julafton, vissnad. Sitter och ska försöka sammanfatta EM och det är med glädje jag tänker tillbaka;
Sarah Sjöström visade fin form som vanligt, även om det blev någon missberäkning så imponerar hon stort. Hennes bestämda simning på 50 frisim gav ett guld som kändes bra.
Sophie Hansson tog en medalj, sin första individuella medalj på ett seniormästerskap! Bra Sophie!
Våra unga simmare Hannah Brunzell, Hanna Rosvall, Björn Seeliger och Sara Junevik tog steg framåt tidsmässigt och i resultatlistorna. Alla persade, några simmade final och några kom hem med medaljer. Bra!
Victor Johansson går från klarhet till klarhet. Han är bäst när det gäller och simmar helt respektlöst. Facit denna gång svenska junior och seniorrekord och en 4:e plats och en 5:e plats.
Adam Paulsson simmade, tillsammans med Victor, final på 400 frisim. När hände det sist att vi hade 2 killar i final på ett EM på 400 frisim.
Erik Persson går stadigt framåt och slog svenskt rekord på 200 bröstsim.
Killarnas lag på 4x 50 frisim simmade final!
Tjejerna vann 4x50 medley, jag blev överraskad och dom också!
Tjejerna tog även silver på 4x50 frisim.
Christoffer Carlsen simmade snabbt och nosade på sin första individuella final, nästa gång går det hela vägen.
Louise Hansson kom sent, direkt från LA och hann egentligen aldrig komma in i rätt tid…, men gjorde bra ifrån sig. Bästa loppet blev 100 fjäril där hon persade och blev 4:a.
4:a blev även Michelle Coleman på 200 frisim.
Simon Sjödin är tillbaka i landslaget igen och simmade final på 200 medley.
Totalt slogs 9 svenska juniorrekord och 6 svenska rekord. Dessutom 3 guld, 3 silver och 1 brons.
Nu lite ledighet innan det bär iväg på landslagsläger till Thanyapura. 19 simmare och 5 ledare reser på första landslagsresan österut. Och ingen av oss har varit där förut…spännande.
God fortsättning


Visa fler inlägg