Vänner för livet

Tänker ibland på vilken förmån jag haft som simmare och nu som ledare. Jag träffar personer världen över som ibland blir vänner för livet.
Jessica Eriksson, Södertörn och även simmare på NEC,har under en period bott hos en simmare i Australien vars pappa är coach. Denna simmare heter Tess och tillhör eliten i Australien på... ja just det bröstsim precis som Jessica.
Tess dök upp förra veckan i Jessicas hem( från garderoben faktiskt när J skulle lägga in något där) utan att hon visste något. Tänk vad häftigt!

Något annat som är häftigt är att det snart är dags för OS. Nästa vecka åker jag iväg till Rio för att se till att allt är på plats när simmarna kommer. Med mig har jag Jozef Michlewicz och Jenny Tilegrim. Jozef är mästare på att se till att vi har den bästa massageplatsen. Dessutom ska filmplatser märkas upp och vaktas. Jenny ska se till att vi har förstklassig mat på plats på hotellet och på badet, samt mellan passen. Och jag ska följa upp att alla våra beställningar har införlivats.

I tisdags körde vi växlingar igen och denna gång var tjejerna grymma, dvs Stockholmsgänget. Skånegänget kör sina växlingar i Skåne under denna vecka och den 22 juli träffas vi alla igen för att finslipa det sista.
 
Och till sist...nu är även isbadet på plats i Eriksdalsbadet
 
 
 
Petra Granlund, fd elitsimmare och expertkommentator på Viasat under OS
Jessica Eriksson och Tess
 
Växlingar med tidtagning och filmning
 
Nicky Lukic tar tid på våra växlingar
 
Erik och Simon fick provväxla
Andrei coachar tjejerna