OS läger i Turkiet


Jag brukar säga att det är svårt att ”toppa” Eriksdalsbadet med alla de bra saker som finns där för våra elitsimmare. Nu har vi hittat stället som slår allt. En 50:a utomhus med riktiga tävlingslinor som ligger i jämt, omegapallar på båda sidor och touchpads på alla banor och båda sidorna. Redo att ta exakta tider när som helst. Vill minnas att Leif Larsson pratat om detta vid flera tillfällen att man ska ha en sådan miljö att man när som helst ska kunna gå upp och dra ett tävlingslopp. Detta går ju sällan i våra bad i Sverige då vi delar baden med lekande barn, motionärer, skolklasser och pensionärer. Alla ska få plats!
Förutom denna utomhusbassäng finns en 25:a utomhus med omegapallar, en 50:a inomhus med omegapallar. Ett gym fullt utrustad med allt som man kan behöva som elitidrottare. En restaurang med så många rätter att det är svårt att välja…och det smakar gudomligt. Dessutom fotbollsplaner, friidrottanläggningar och små spa och bastugor.
Vi är i paradiset! Allt ligger inom gångavstånd eller krypavstånd egentligen.
Detta ställe ligger i Belek och öppnade 2014. Just nu är det nästan tomt, viket gjorde att jag faktiskt vågade mig i vattnet och simmade 1200 meter. Det kändes riktigt bra så nu fick jag blodad tand.
Simmarna kör på bra och det går riktigt bra också. Jenny Tilegrim har just åkt hem. Hon har startat upp allt som har med energi att göra. Sett till att maten är bra, att mellanmål och återhämtningsmål funkar. Allt för att vi inte ska lämna något åt slumpen.

Dags för mig att åka hem
Igår kom Stina Gardell och i förrgår Carl Jenner. I morgon ansluter Ida Lindborg. Allt rullar på och vi har det riktigt bra. I morse simmades ett fartpass som gick RIKTIGT snabbt! Ser fram emot Barcelona och tävlingar där. Jag åker hem nu och jobbar med annat då allt rullar på bra här. Andrei och Carl är kvar medan Jonas Lundström, Sophie och Louise har åkt hem. Skolavslutningar och annat står på schemat. Hem åkte även Ida Marko Vagas son Vincent. Nu blir det tomt och vi är en fotbollsspelare färre.
 
 Tomas fysio, Andrei och Jonas
 
Ida försöker träna med en arg Vincent springandes efter sig
 
Simon, Erik och Andrei begrundar dagens pass
 
HS Louise, Jonas och Sophie
 
Utsikt från mitt fönster
 
50:an 
 
Gången ned till bassängerna inspirerad av framgångsrika idrottare
 
Simon och Vincent lirar boll
 
Stina har kommit!