Tack för ännu en bra vecka

Så var det lördag eftermiddag och lite ledighet för de flesta som simmar i Stockholm. Under veckan har NEC haft besök av de 3 tjejerna som tog medalj på EJM; Sara Junevik, Hannah Brunzell och Hanna Rosvall. 3 killar från Helsingborg har också deltagit på träningen och detta i form av Kristian Kron, Jonas Holmström och Jesper Björk. Under veckan har de sedvanliga testerna genomförts. Rein Haljland har varit här igen för att i första hand filma VM- och Universiadesimmarna. Vi filmade även lagväxlingar för att kunna se hur vi kan förbättra dessa genom bättre startteknik bl a. Idag avslutades det hela med att Rein och simmarna körde kinestetisk minnesteknik på land för att sedan utföra dessa rörelser i vattnet. Mycket intressant och något vi sett till att boka in i höst också.
I morgon kommer några VM-simmare till Stockholm för att förbereda sig de sista dagarna inför VM. Vi blir en lite skara simmare som är på plats i Stockholm då några av våra VM-simmare är på andra platser och förbereder sig.. Ex är Victor Johansson med Norge för att kunna träna med Henrik Christianssen.
Nu ska jag följa SUM-SIM ännu mer noggrant och det ska bli kul! Har sett en hel del intressanta resultat. Lycka till alla SUM-Simmare och coacher de sista dagarna.