Vilka fantastiska toppsimmare vi har

Vilka fantastiska världssimmare vi har i svensk simning!
Så är Mare Nostrum, färdigsimmat, 3 tävlingar har simmats i 3 olika städer och i 3 olika länder.
De svenska toppsimmarna har flyttat fram sina positioner inför VM i Budapest.
Sarah Sjöström, har som vanligt, överraskat oss och sig själv genom att prestera världsårsbästa, svenska rekord och mare nostrum rekord. Kulmen nåddes då 100 frisim simmades sista passet i Canet och Sarah lyckades pressa ned sitt nysatta svenska rekord med 2 tiondelar. Tiden var en hundradel från det europeiska rekordet och 2 hundradelar från världsrekordet. Sarah blev totalvinnare av hela Mare Nostrum med segrar i alla sina grenar, 50 frisim, 100 frisim, 50 fjäril och 100 fjäril. Mare Nostrum bjuder på en otrolig konkurrens med olympiska mästare och världsmästare på flera av banorna i finalheaten.
Michelle Coleman, som tidigare haft svårigheter att kombinera 100 och 200 frisim, har nu hittat en balans mellan dessa två sträckor. I Canet vann hon 200 frisim och placerade sig 3:a på 100 frisim. Tiden på 100 frisim var förutom tangerat personligt rekord den 5:e bästa tiden i världen i år. Michelle har verkligen visat dessa tävlingar att hon blir någon att räkna med på VM.

Jennie Johanssons fina simningar på 50 och 100 bröstsim fortsätter. Under dessa tävlingar simmade Jennie under 1.07 vid 2 tillfällen, en tid som såklart är en världstid men som också är bland det bästa hon gjort

Slutligen till den enda killen i detta toppgäng, Erik Persson. Eriks stabila simningar kring 2.10-2.11 fortsätter. Han har sedan sitt lopp på swim open sänkt sin lägsta nivå på alla tävlingar under säsong.
Vi ser med förväntan fram emot VM, men först ska vi simma SM iBorås!
Passar på att posta massor av fina bilder som tagits under maj och juni månad