Tack för allt och farväl

Så var det dags för Lisas begravning. Det blev en bilresa till Landskrona och övernattning på Borstahusens fina campingstugor där de tillåter hundar. Vi kombinerade denna minnesvärda stund med promenader vid havet med Diezel. Begravningen var ljus och fin och sorglig såklart. Jag träffade Helen Akker som tillsammans med Lisa jobbade många år i klubben och bidrog till mycket bra. Bla skrev hon och Lisa Väsbyledarens ABC, som fortfarande är ett levande dokument som finns på VSS hemsida. Lisa sa ofta att många önskade mycket men de som var sjuka hade bara en önskan och det var att bli friska. Tänkvärt!
Har även haft förmånen att besöka Örebro SA och Karlstads SK. Föreläste på båda ställena om ”Hur man når sina mål”. Det är så kul att besöka klubbar och prata med simmare, föräldrar, coacher och styrelser. Det är en del jag saknar från tidigare. Båda dessa klubbar har höga mål för nästa 4-årsperiod och det bubblar i verksamheten. Bra! 
Mellan föreläsningarna passade jag på att tillbringa några dagar på PG:s sommarställe i Värmland. Där kan Diezel springa fritt hela dagarna. Måste vara ett paradis för en hund. För mig blir det mycket städ då han drar in massor med lera.
Louise Hansson har sällat sig till den lilla skara svenska simmare som tagit medalj på NCAA. Hennes 100 fjäril gav en 3:e plats. Ska bli kul att se hennes resultat i 50:a senare i april. Hon kommer inte hem till Swim Open utan kommer tävla på GP i Mesa istället. Detta gör även Petter Fredriksson som är i Auburn.
NEC-träningen rullar på som vanligt med nya besökare varje vecka. Senast i raden var Mattias Carlsson som passade på att träna och att bli testad.
 
Värmland 
Kalle och Marcelo i samsspråk mellan Reins filmningar
 
Marcus från Järfälla och Johan från Södertörn
 
Nicky si smaspråk med Erik Persson
 
 
Julia Månsson filmades med Rein
Josefin och Daniel
 
Sportchef Henrik Fosberg i samspråk med Mattias "Kulan" Carlsson
 
Fick OS boken av SOK, OBS ser ni JOzef med....vad ?
 
Havet i Landskrona
 
Jaqi hemma från Auburn tillsammans med Niko för ett samtal
Adam Paulsson fyllde år och bjöd in till fest i NEC rummet
 
Sportchef Jenny och coach Joakim i ÖSA
 
Värmland
 
 
 
 Nostalgi
Karlstad, Sundstabadet
 
August och Johan i Karlstads S