GP dag 1

 
Dag 1 avklarad.
Kommer summera tävlingarna i morgon men en liten kort rapport.
Ingen direkt överraskning på seniornivå utom att Sarahs simningar är fantastiska. För två veckor sedan hade hon sin topp men simmar fortfarande näst snabbast i världen på 200 frisim.Snabbare är bara Femke Hemskerk från Holland.
Jag blev extra glad att se Daniel Forndals 100 frisim, Jaqueline Hippis 200 medley, Oskar Erikssons 400 medley, Och såklart Lovas 50 rygg. Vad häftigt!
Victor visar på utveckling på 400 frisim och 1500 frisim. Bra!
Erik Persson är stabil på 200 bröstsim.
Bröstsimstjejerna triggar varandra till bra tider.
Johannes simmade snabbt på 50 bröstsim, men inte tillräckligt snabbt.Coffe är stabil på sprintsträckorna, tyvärr inte under 50 sekunder igen, hade blivit 4:e gången i så¨fall. Nu gäller det för de andra killarna att hänga med! Alba Forés tar små steg framåt på 200 frisim.
Ser fram emot morgondagen!

Idag hade vi en dragning för tränare om planeringen framöver 2015-2016. Vi informerade om OS och hur uttagningarna inför OS kommer gå till samt våra satsningar på de olika mästerskapen.
 
Jag träffade Lina Edlund idag och det var länge sedan. Hon slutade simma och började igen och är nu SM kvalad. Kul! Hon var med på det första JVM:et och det  simmades i  Rio för många år sedan. Jag åkte dit med 5 tjejer, Lina, Stina Gardell, Sandra Jacobsson , Nathalie Lindborg och Cecila Rasusson. Lina så kul att se dig igen!

Avslutade passet med att få hjälp av Jozef för min rygg som krånglat sedan VM 2013
Ses i morgon!