Simallting med skåningar

Lördag och söndag har jag tillbringat på Skåne simallting.
Föreläst om VM med Louise Hansson, föreläst om nationell elit och internationell elit och slutligen idag med Gunnar Wissmar om vägen från simskola till elit. Det har varit intressanta och intensiva dagar. Det helt nybyggda Arena hotell var fräscht och låg med fantastisk utsikt mot Danmark och bron. Kul att träffa personer jag känner och helt nya ansikten.
Frukostmöte med Ida Marko Varga och hennes make Sebastian och därefter möte med Bebbe och Tritonsstyrelse. Som jag sagt tidigare; Jag är lyckligt lottad som får träffa så många intressanta människor. Danmarks förbundskapten Nick och jag hann även med lite OS och VM snack
Nu bär det av hem mot Stockholm med nya funderingar om framtiden. Passar på att gratulera Sophie till ännu ett kanonlopp. Vilken tjej hon är!
 

På tåget från Sundsvall

Då är jag igång igen då. På väg hem efter en givande dag i Sundsvall med ordförande Marie, chefstränare Emma, Hasse Bergkvist och Johannes Skagius. Planering, ekonomi och framtida mål stod på dagens schema. Johannes åker på tisdag till Grass i Österrike för att träna under Dirks Langes ledning. Spännande !

Blir glad över mycket dessa dagar och speciellt över Sophie Hanssons framfart i bassängen under JVM. Vilket pers på 50 bröstsim! Victors juniorrekord var även något väldigt kul. Han slog Anders Holmertz gamla rekord, väldigt gamla rekord. Ska ringa Anders i eftermiddag om en annan sak så får passa på att höra vad han säger om det. Han blir nog väldigt glad.

Det är skönt att börja jobba igen även om det blev några dagars ledighet i solen.

Förresten så kör ju skolan igång nu också. Emma Wallin berättade att nystartade NIU i Sundsvall hade fått en mycket bra start. 6 hungriga simmare är på plats och kör för fullt!

Äntligen en ny termin!
 
 
Visa fler inlägg