Genom möten utvecklas man...

 
Sa alltid Tomas Löfgren och jag håller definitivt med. Jag får energi av de flesta mötena och går därifrån med huvud och anteckningsblock fyllt av bra idéer.

I måndags bestod mötet i ett förbundskaptensmöte under ledning av Christian Augustsson från SOK och Karlstads Universitet . Gruppen bestod av Karin Torneklint, fk friidrott, Katarina Vangdal fk golf, Bo Jenå, fk dressyr, Staffan Lidbeck fk fälttävlan och Magnus Grävare fk segling.
Otroligt intressant att lyssna på hur vi gör inom våra olika idrotter. Alla jobbar inom individuella idrotter men oj vad olika ändå!

På tisdag var det dags för för ett möte med VM- coacherna Andrei, Carl och Jonas. Jonas Jacobsson, SOK, lyssnade på våra diskussioner och kom med bra input från sitt sätt att se saker.

På onsdagen var det dags att träffa hela teamet som jobbar med testning av simlandslaget. Bosöns resursteam var där i egenskap av Lennart Gullstrand och Tobias Elgh. SOK:s och simlandslagets Nicky Lukic höll i mötet. Johan Wallberg var där och NEC:s coacher Andrei och Carl samt Leif Larsson som jobbar med styrketester på land..
Vi diskuterade hur vi ska gå vidare med vår testverksamhet av simlandslaget och av NEC.

Idag har Arlandagymnasiet stått på agendan och då med flera möten med idrottselever inom handboll, simning och ridning.

I eftermiddag blir det öppet hus och middag med idrottspsykologerna vi jobbar med. Ska bli kul! Och utvecklande!
ha en bra dag och hoppas att era möten ger er energi!!

Att ta vara på tiden

 
Tomas Lofgren är borta! Han dog för några dagar sedan. Usch livet är grymt och kort ibland. Jag har ju skrivit om Tomas förut, om hur viktig han varit för mig i mitt liv. Bilden av Tomas är från 1992 då jag gifte mig och han var toast master. valet var lätt. Klok, engagerad, engagerande, kvicktänkt, emotionell, välspråkig. Ja fantastisk helt enkelt!
Och nu är han borta. Svårt att förstå!
Det gäller att ta vara på tiden, njuta, ta chanser, utmana, tycka om, visa att man tycker om, osv

Var på Neptuniaden i helgen och träffade bl a Kevin Thorstensson. Kevin går på GIH:s tränarprogram. Han jobbar med landslagets Nicky Lukic. Nicky har rekryterat ett antal elever på GIH för att hjälpa till med filmning och analyser. Så Kevin är en av dessa. Kevin kommer sköta analyserna och filmningen på Universiaden i Gwanju. Simmarna till Gwanlju är uttagna under veckan och visas på simförbundets hemsida i morgon. Träffade även Frida och Anders Berggren för en lunch. Frida är en av tjejerna kring våra lag, framför allt 4x200 frisim.
 
 

Blivande år 1 på AGY

Idag var det tester för blivande år 1 på Arlandagymnasiet. Yoyo, chins och dips, sprint och höga hopp, brutalbänk och gripen. Dessutom samarbetsövningar.
 
Visa fler inlägg