Ibland är det äckligt...

att ha hund. Efter en heldag i skogen i Kungsängen med svampplockning och skönt väder avslutas det hela med att Diezel hittar ett ruttet kadaver av något stort och tar ett stort stycke i munnen. Detta vägrar han släppa och jag måste under 20 minuter dra i stycket och lirka ut det. Efter detta svettiga jobb luktar min vänstra hand så illa att jag måste andas genom munnen på vägen hem. Ibland är det så äckligt!

Ledig helg efter en hel vecka av möten med SOK och simmare och tränare. Sista dagen träff med JOnas Lundström och Louise nyss hemkomna från Callella och med Therese och Johan som snart ska iväg.

Igår åkte NEC och Axel Pettersson och Petter Fredriksson till Sierra.
Trevlig helg
 

Hektisk vecka

Denna vecka har jag och Tomas Engdahl en massa möten med simmare som är med i topp och talang. Perioden som varit ska utvärderas och planen uppdateras.
Idag hade vi även mediaträff där vi gick igenom det som varit och presenterade vår plan och de simmare som simmade final och semifinal på VM. En lyckad träff med bra snack. Malin Fransson DN, Göran Sundberg TT, Radiosporten och bildbyrån var där.
Dennis Fredriksson presenterade även vår nya tävling Swim Open Stockholm som simmas 30/3-2/4 2016. Denna tävling är kval till EM i London och OS.
Igår fick vi klart riktlinjer för uttagning till OS. Dessa publiceras nästa vecka.
Det var ett kört återseende för Vincent och tjejerna som hittade varandra under VM. Vincent njöt i tjejernas närvaro.
 

Ett eminent besök

Vad kul!
jag och Thomas Engdahl fick berätta för våra "gamla" olympier hur vi planerar, vad vi har för mål och hur vägen ser ut fram mot OS i RIO. Dessa olympier i sin tur berättade om hur förberedelser och förhållandena var under OS på 60 och 70-talet.
Intressant och lärorikt och i vissa fall chockerande.
 
Visa fler inlägg