Tack Therese, du är guld värd!

Ny vecka och vardag igen hemma i ett varmt Stockholm. NEC -träning och Sarah Sjöströms bil gör Diezel intresserad. Talang 2022 uttagningstester på Bosön under Carl Jenners ledning som projektledare. Hemmacoacher och simmare på plats. Andreas Claessons uppgift idag var att prata med coacherna för dessa simmare och starta upp en långvarig plan för arbete. Samtidigt hade Therese Alshammar möte med simmarna för att prata om utveckling och sin resa. Therese kommer finnas med på deras resa mot framtiden och framgång. Babybojens Ted var på plats och charmade alla!!
Johan Setterberg körde teknikanalyser med vår egna Reinvagn. Utveckling pågår för fullt!! Ta chansen!<

Ett möte med en elefant


Blir lite speciellt för en hund. När vi var i Borås tog vi vår vanliga runda bakom bassängen och där kan man ju se elefanterna på avstånd, dvs från Borås djurpark. Så även denna gång till min förtjusning och Diezels förskräckelse när snabeln letade sig upp utanför gropen elefanten stod i . I Borås träffades Sveriges framtid inom simningen i form av NUM-simmare och EJM- simmare. Jag var med på passet och fick möjlighet att prata med simmarna angående vad man bör tänka på när man representerar Sverige och svenska simlandslaget. Efter en trevlig dag i Borås blev det en avstickare till Värmland och Kristinehamn. Det blir mitt arbetsställe under 2 dagar

PÅ väg till ungdoms- och juniorläger i Borås

Sitter i en sovtunna på en campingplats och Diezel sover i soffan bredvid
Har aldrig bott i ett sånt litet utrymme, ska bli intressant. Har idag träffat Clabbe i SK Elfsborg och tillsammans med honom träffad rektor och koordinator på Sven Erikssons gymnasiet. Sedan en trevlig lunch med EM-finalisten Melker Selin. I morgon blir det en heldag i Borås för att träffa ungdoms- och juniorlandslaget.
Har innan detta varit 4 dagar i Helsingborg för filmningar med Rein och feedback med alla coacher och simmare. Jag har säkert suttit på 300 feedbacker med Rein men de tär alltid något nytt man kan lära sig. I måndags träffade jag och Stene blivande RIG-are och deras föräldrar. Dessutom ahr det blivit många promenader och mycket natur. Som tur är vekar alla fiskmåsar ha flyttat till Söder så här finns inga, skönt. Men det finns ju annat att jaga, tyvärr.

Jag har några riktigt bra vänner, sådana som det är ok att det blir tyst med utan att det blir jobbigt . Sådana som man kanske inte träffar så ofta men när man gör det känns det som igår En sådan vän är Lisa Johnson. Var förbi henne i Halmstad och det var som igår. Hon jobbade inom simningen och simförbundet under början av 2000-talet. Vilken kraft, viken energi och så vidare. Hoppas vi ser till att fortsätta träffas Lisa. Du är saknad inom simningen.
Visa fler inlägg