Framme i Universiadenbyn

Efter två timmars flygning och 3 timmars bussresa var vi då framme i byn. Vi bor i ett 21 våningar högt hus. Byn är stor och består av ett antal ställen att hänga på, en jättestor matsal osv.

Innan avresan hann jag och Niko med att äta sushi på flygplatsen. Toyama är känt för sin fina fisk och framför allt för sin sushi. Och det var fantastisk. Problemet blir att äta sushi i Sverige, blir svårt att toppa detta. Vi hade en ordentlig avskedskommitté på flygplatsen. hela 10 personer följde oss till flyget för att vinka av oss.Vi har haft en fantastisk vecka i Toyama.
 

Sista dagen i Toyama

Tiden går snabbt när man har kul! Så var det sista dagen i Toyama. Två besök på stadshuset i Toyama för att möte de som jobbar där. Presenter och frågor om Sverige klarades galant av oss tränare och Nathalie Lindborg och Kristian Kron. Vi är fortfarande fascinerade över deras vänlighet och respekt för andra människor.
Nu har många simmat broken och annan typ av fart, vår jetlag är i stort sett borta och vi är redo att inta Gwanju efter en flygresa från Toyama till Seoul och därefter tåg eller buss till Gwanju.

Vet ni om att simhallen ligger bredvid flygplatsen så i morgon bitti simmar vi, rullar över väskorna till flygplatsen, checkar in och äter lunch och därefter flyger vi.
Gwanju, here we come!
 
 

Dag 3 i Toyama, tävlingar och spaupplevelse

Dag 3 i Toyama och fortfarande dåligt väder. Det regnar men är inte kallt som tur är.
Träningen går bra och idag var det träning i den andra 50:an i Toyama. Bassängen är trasig för tillfället och delad i 2 st 25:or så det var kortbana på programmet. Några passade på att simma fartpass medan andra hade ett pass ledigt och gjorde annat.
I vår vanliga 50:a genomfördes en tävling som vi coacher passade på att titta på. Tänk att simmarna efter avslutat lopp bugar mot bassängen och därefter mot funktionären. En visad respekt! Simmarna var födda 2005-1998 och resultaten var ganska bra. Första gren var 1500 frisim och då var det svårt att göra sig hörd pga alla hejarramsor,... från första armtag. En härlig stämning.

Claes, Niko och jag passade på att åka till ett spa med varma källor efter middagen. Tyvärr blev Niko stoppad i dörren då han är tatuerad, något man inte får vara på offentliga bad i Japan. Niko fick sitta utanför medan jag och Claes provade japanskt spa.
 
Visa fler inlägg