Duellen med stort D

200 frisim herrar skulle bli en riktig duell mellan framför allt Simon Sjödin och Christoffer Carlsen, men det fanns även en outside smooker i form av Robin Hansson. Coffe drog det längsta strået genom att öppna riktigt tufft och häll sedan ledningen hela vägen. Robin tvåa och plockade in 1,5 sek sista 50 samt Simon på tredje plats. Det är underbart med denna fighting spirit hos killarna när de verkligen utmanar varandra! Mer sådant!
Nu är GP i Ystad över för denna gång. tack Ystad SS för mycket bra tävlingar. Finalfikat slår allt, gubbröra på macka, web TV, reportage, sponsring, uppmärksamhet. Simmarnas VIP -känsla osv. Klass på allt tom bilarna som körde simmarna fram och tillbaka till badet. Det blev en bassängrekord även dag två. Sara Junevik slog till på 50 fjäril. Jag träffade Ronny Andersson som nu var tränare för Sjöbo, tidigare Ystad. OJ, säkert 10 år sedan jag träffade honom. Vi var tillsammans som tränare för ungdomslandslaget i Slovenien för många år sedan.Tiden går snabbt.
Ha en trevlig valborg...

Kivik

är klubben som syns. orangefärgade tröjor och många pers i bassängen. Kul Anders Molin! Jag är så imponerad av Ystad SS och vad de kan göra med en tävling. Det är små saker som är så viktiga och det är stora saker som gör skillnad. Tänk om ni hade en större anläggning med plats för det antal som behövs för att arrangera ett SM ex. Vilket arrangemang det skulle bli. Oliva Hansson simmar snabbt. Robin Hansson slog Arenarekord på 400 frisim och bara en sek från personligt rekord. Och Simon och Magda berättade om sina karriärer och de motgångar de trotsat. Otroligt lärorikt! I morgon kör vi vidare.
Många har hört av sig för att säga till mig att jag ska skriva vilka som är med på de olika bilderna,gjorde alltid detta förr. Men nu har sidan gjorts om vilket gör att jag inte kan göra detta på samma sätt.Tyvärr.

Ni har väl checkat Ystad SS app för tävlingen?

Japp en app för allt som har med tävlingen att göra. Sök på Ystad SS. Otroligt smidigt. Min dag har varit otroligt givande. Uppgång kl 5 och ut med hunden på stranden vid havet, helt magiskt. Resa till Simrishamn för att träffa Olivia som fick pris av nätverk Österlen. Jag hade blivit inbjuden av nätverk Österlen för att föreläsa för alla företagare på plats. Kul att det blir mer och mer simning här i Ystad och på Österlen. Efter Simrishamn var det full fart mot Ystad och nätverkslunch med Ystad SS och näringslivet. Jag, Simon och Christoffer blev intervjuade under lunchen. Träffade Tony Leo som jag simmat många distansmeter tillsammans med. Efter snack och lunch gick jag ut med hunden på långpromenad i vattnet och på stranden. Därefter 2,5 timme hos veterinären, inte så kul.
Kvällen avslutades med ett fantastiskt god middag på "lilla gränden". God natt och vi ses på tävlingen i morgon! Ser fram emot duellerna mellan Coffe och Simon.
Visa fler inlägg