Simmarna är här!

Under gårdagen kom så simmarna. Skåningarna landade i Tampa och var på hotellet vid 20-tiden och övriga hämtade jag och Jenny i Orlando. Efter en hel del strul med felåkningar, svårigheter att få ut bilarna och annat kom vi vid 3-tiden på morgonen till slut till hotellet. Det var därför inte förvånande att några var rejält trötta på morgonen när vi sågs vid frukosten. Kul att träffas då flera av simmarna inte setts på ett bra tag. Kristian och Nathalie håller ju till i USa så dem har jag inte sett sedan i somras. Jonas Persson anslöt från Utah, där han jobbar som sprinttränare. Två pass avverkades och solen sken på os under förmiddagspasset, men under kvällspasset var det beckmörkt men mycket varmt. När simmarna kom tillbaka serverade Jenny shiapudding och kyckling . Nu känns det bra att få en tidig kväll efter en bra dag. God natt!
 
NEC-gänget innan kvällspasset
Coachsnack, Bebbe, Magnus, Jonas och Johan
 
Therese och Fred innan träningen
 
Jenny Tilegrim, vår kock på plats som ser till att vi får i oss rätt saker och tillräckligt
 
Kristian Kron, helsingborg och Utah
Kristian och Joonas Persson
Genomgång av passet
 
Efter passet
Det kostar att ligga på topp
Ida och Vincent
 

Framme

Så var vi då framme i USA, Florida och S:T Petersburg. Träffade Järfälla simsällskap på Arlanda på väg mot Perth för ett 3 veckors läger där. Jag och Jenny har tillbringat många timmar i Frankfurt då vi hunnit planera det sista inför vår ankomst. Jenny är kock och planerar och diskuterar våra menyer då vi är på läger. Dessutom ser hon till att vi har bra mellanmål och återhämtningsmål. Maten är planerad i detalj, tider, typ av mat och typ av återhämtningsmål. 23 simmare och ett 10-tal ledare sammanstrålar på tisdag i St Petersburg för ett 17-dagarsläger. Målet med lägret är förutom att få en bra start på 2016 även att se hur jetlag påverkar (6 timmar skillnad/Rio 5 timmar), få en längre flygresa som likar resan till RIO (c:a 9 timmar) och såklart jobba med team building genom att göra diverse aktiviteter. Efter ett antal möten med hotelledning och coach vid poolen sitter vi nu och relaxar medan solen går ned och vinden tilltar. Ett besök på Golds Gym, där vi ska träna styrketräning hanns också med. Nu saknas bara simmarna och tränarna!.
 
 

God fortsättning !!!

Lite ledigt, god mat och lugn och ro. Snart bär det iväg till USA på läger med landslaget. Jag och vår kock Jenny Tilegrim åker på söndag.

Vill passa på att tacka simmar-Sverige för ett fantastiskt arbete under 2015.

Tidiga mornar och sena kvällar ,
i mörker och kyla och i värme och ljus,
på helger och röda dagar.

Simmare, coacher, familjer. eldsjälar, ledare TACK!

Väl på väg mot USA börjar jag skriva mer igen.

God fortsättning!
Visa fler inlägg