I helgen är det tävling

i Eriksdalsbadet. Stockholm Paragames. Olika nationer börjar strömma oin och i morse kom 3 ryssar och undrade om vi i´kunde hjälpa dem. Det kunde Andrei såklart. Igår var 2 st personer i badet för att klassificera en tjej i svenska landslaget. Hon testades både i land och vatten för att sedan få sin klassifikation.
Aren är här igen för att testa nya dräkten för sista gången inför EM och OS. De mätte, frågade och kollade trycket på dräkten, kompressionen alltså.
#sweswimteam
 

Snart är det SM

 
Morgonträning i Eriksdal och brookenlopp vår simmarna på NEC. Nicky Lukic på plats för att filma och analysera. Badet sjuder av liv och rörelse inte bara från tävlingssimmarna utan även från alla de barn från bla Neptun som värmer upp genom att gå baklänges vid fartbanan. Det är höstlov i Stockholm. Erik Persson och Sarah Sjöström fick möjlighet att skriva många autografer till alla lekande barn på höstlovskul.
Hade utvecklingssamtal med Frida Berggren från Västerås som gästtränar på NEC.Frida pluggar i Colorado men har tagit ett år ledigt för att satsa mot EM i London bl a. Förra helgen slog hon 3 diskttriktsrekord hemma i Västerås. Jag tror att vi får se mycket av Frida på SM.

Nu har min fd rumskompis från UCLA åkt tillbaka till Philadelfia. Det var riktigt kul att ses igen efter så många år.
 

Utvärderingsvecka

DM -helgen blev rätt lyckad tycker jag. Många rör på sig och jag ser fram emot ett snabbt SM med bra arrangemang.
Till kortbane -EM i Israel blir det antagligen en liten trupp och jag hoppas att så många som möjligt satsar på att simma fort i 50.a i slutet av året. Vet att flera svenskar kommer åka till Amsterdam Swim Cup, en bra tävling fick vi erfara förra året.
Nu är vi inne i en utvärderingsfas. Denna vecka består av ett antal utvärderingsmöten av olika slag och i olika konstellationer. Dessutom enskilda möten med simmarna på NEC där samtliga resurspersoner kring NEC är delaktiga. Det är alltid någon del som blir lättare att sätta i sitt sammanhang när man har hela bilden av simmarens prestation.
Ikväll ska jag träffa min rumskompis från UCLA, Andrea. Vi bodde ihop 1985-1986 och har inte setts sedan dess.
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg