I Kazan

Då har vi landat i Kazan och är incheckade, har ätit mat och klara för kvällen. Jozef och Kenneth åkte till Kazan en dag tidigare för att se till att vi har 2 bra platser för massage. Massageplatserna är en viktig del av tävlingen. Där är det lugn och ro och där finns alltid vår fysios, Jeanette och Jozef. En palts för att fylla på energi helt enkelt. Och få lugn och ro eller ett skratt. Simhopparna har börjat nu och det ska bli kul att träffa Ulrika i morgon och höra hur hon tycke att allt är och hur det gått. Något som är extra kul är att Hannah Brunzell simmade hem 100 bröstsim på EYOF. Bra Hannah. I morgon blir det en lugn dag med sovmorgon, träning, mediaträff och tekniskt möte.
 

I morgon åker vi

Sista passet är avverkat i Eriksdalsbadet. I morgon bitti åker vi. Ska bli riktigt skönt att komma på palts! Vi är taggade!!
 
 
 
 
 

Rene och Jozef vann årets boulemästerskap

 
 
Då vet vi vilka som är bäst. Det är INTE Simon, Erik och Coffe utan Rene Tour och Jozef Michlewicz. Med sin list och erfarenhet besegrade de ungdomarna. Den trevliga boulekvällen avslutades med fika och goda efterrätter. Idag hade vi även vår första mediaträff. SVT, TV4, Aftonbladet, TT, Expressen, Bildbyrån, radiosporten och dagens nyheter var där. Jeanette hann med att göra en screening på en av våra landslagssimamre i USA, Kristian Kron. Han fick med sig program att köra.

5 dagar kvar!!
 
Visa fler inlägg